Extra opties

Topkwaliteit lakverzegeling/ interieur verzegeling

Diamant Brite:

Unieke Hoogglans bescherming:

De gepatenteerde harde hoogglansbescherming van Diamondbrite geeft bescherming tegen: wegenzout, zure regen, industrie uitstoot, verkeersvuil, insecten resten en andere atmosferische vervuilingen welke op de auto terecht komen. Verkleuring en verbleken door ultraviolet zonlicht is verleden tijd, terwijl vogel uitwerpselen zo goed als geen schade meer veroorzaken, als deze maar binnen de 24 uur worden verwijderd.

Bekleding Bescherming:

Na de behandeling met de Diamondbrite bekleding bescherming is uw bekleding voorzien van een onzichtbare beschermlaag die zich hecht in de vezels van de bekleding. De Diamondbrite bekleding bescherming zal voorkomen dat vlekken zich in de bekleding vastzetten. De gemorste vloeistoffen, zoals koffie, limonade, ijs en alledaagse vervuiling kunnen eenvoudig worden verwijderd met schoon water en een doekje. Ook hondenharen zijn eenvoudig te verwijderen. Net zoals de Diamondbrite lakverzegeling heeft ook de Diamondbrite bekledingsbescherming zes jaar schriftelijke garantie.

GardX: Voor het bescherming van het interieur van uw auto kiest u voor GardX. De stainguard impregneert elke individuele vezel van de bekleding waardoor vuil, vocht en vet niet meer kan hechten. Eenvoudig te verwijderen met een doek of de stofzuiger.

Waxoyl: De laklaag van uw auto krijgt met ‘Waxoyl’ een hoogglanzend en moeilijk doordringbaar pantser. Hierdoor is de lak beter bestand tegen allerlei schadelijke invloeden van buitenaf, zoals bijvoorbeeld UV-straling, zure regen, modder, strooizout en luchtverontreiniging.

Silver Seal: ‘Silver Seal’ is uitsluitend onderzocht, geproduceerd, gedistribueerd en gegarandeerd.’Silver Seal’ werd uitvoerig getest in Scandinavië, waar het weer een grote rol speelt in de lak kwaliteit. ‘Silver Seal Paint Protector’ bevat ‘Flourocarbons’, een technologie die oorspronkelijk ontwikkeld is om de bescherming van de buitenkant van ruimtevaartuigen te waarborgen.

Meguiar’s: Meguiar’s heeft een 5 stappenplan om uw auto optimaal te reinigen en te verzorgen. De verschillende weer elementen tasten de lak van uw auto en dus ook de glans aan. Meguiar’s volgt constant de nieuwste wetenschappelijke ontwikkelingen op het gebied van aantasting van het oppervlak door de elementen. Zo kunnen wij u de beste behandeling bieden voor alle oppervlakken, waaronder verf, metaal, leer en rubber. De 5 stappenplan bestaat uit: Wassen, reinigen, polishing, bescherming en onderhoud.

Koplampen renovatie

Heeft u last van doffe koplampen? De UV-coating van koplampen wordt bij veel auto’s aangetast door bijvoorbeeld weersinvloeden, pekel en de wasstraat, waardoor de koplampen dof worden. Na verloop van tijd ontstaan er krasjes in het plastic en vindt er oxidatie plaats. Naast het feit dat u minder zichtbaar bent in het verkeer kan dit gevolgen hebben voor de Apk-keuring, uw auto kan namelijk worden afgekeurd. Het is dus erg belangrijk om doffe koplampen te laten afstellen of te laten polijsten. U kunt bij Autopoets planeet terecht voor renovatie en herstel van uw koplampen. Als deze dof worden, kan uw nachtzicht al snel met 20% reduceren! Wees dus voorzichtig. Laat uw koplampen polijsten zodra deze er mat, verweerd en vergeeld uitzien. Koplampen polijsten is erg belangrijk voor de veiligheid van uw auto. U kunt uw koplampen ook vervangen maar koplampen polijsten is veel voordeliger. Prijs per koplamp is al vanaf €20,-

Ozonbehandeling

Wanneer het interieur van uw auto of voertuig een onaangename geur heeft van bijvoorbeeld sigaretten, sigaren, huisdieren, schimmel na lekkage in de auto, morsen van levensmiddelen in de auto(zoals melk), overgeven in de auto, een benzinelucht(bijvoorbeeld bij het morsen van een jerrycan) of een stinkende airco. U wilt dit natuurlijk verwijderd hebben! Bij de ozonbehandeling wordt er, tijdens dat uw motor loopt en de airconditioning aanstaat, een ozon generator in uw auto geplaatst. Tijdens de ozon reiniging produceert de generator gedurende een bepaalde tijd continu ozon, die zich door de gehele auto verspreidt, en bovendien desinfecterend werkt. De auto ruikt na deze behandeling fris en neutraal en de grootste hoeveelheid bacteriën zijn vernietigd. Zelfs hondengeurtjes en rookluchtjes zijn dan verleden tijd. Wij adviseren om een ozonbehandeling te laten uitvoeren in combinatie met een interieur-pakket. De slechte geur zal anders terugkomen

Smart repair

Een deukje als gevolg van parkeer-, transport-, hagel- of andere autoschade is tegenwoordig snel opgelost met ‘Smart repair’. Kleine deuken worden effectief verwijderd zonder dat er geplamuurd of gespoten hoeft te worden. Deze techniek is veel goedkoper dan spuiten en plamuren en bovendien wordt uw auto gerepareerd terwijl u wacht! Waarschijnlijk heeft bijna iedereen weleens een deuk in een auto gekregen. Men neemt vaak aan dat de kosten van het uitdeuken van de auto hoog zijn en blijven onnodig met blikschade rijden. Autopoets Planeet biedt uitkomst, wij kunnen kleine deukjes ter grootte van een €2,- muntstuk effectief herstellen. Dit doen we door middel van de geavanceerde technieken die ‘smart repair’ aanbiedt. De kosten voor het uitdeuken zonder te spuiten zijn uiteraard afhankelijk van het aantal deukjes en de schade die de auto heeft opgelopen. Aan de hand hiervan, kan een van de deskundige medewerkers van Autopoets Planeet een schatting maken van de kosten.

Sticker verwijdering

Het verwijderen van stickers kan nogal een lastige klus zijn. Stickers zijn bedoeld om verwijderbaar te zijn. Hoe langer een sticker op de ondergrond zit, hoe vaster deze zit. Hoe vast is niet alleen afhankelijk van hoelang het erop zit, maar ook op welke ondergrond geplakt is. En onder welke omstandigheden de stickers geplakt en gebruikt zijn. Belettering wordt altijd vakkundig verwijderd alsook de lijmresten, het lakwerk kan daarna worden gepolijst, zodat het lakwerk weer een egale kleur krijgt. Stickers verwijderen doen we al vanaf €17,50!

Bekleding reparatie

Schade aan uw autobekleding of dashboard is erg vervelend. Een brandgaatje in een stoel of een gat in het dashboard door een carkit zijn nog maar enkele voorbeelden. Alleen uw autostoel bekleden, een dashboardreparatie of het gehele interieur van uw auto bekleden, alles is mogelijk. Onze vakbekwame autoherstellers maken gebruik van de nieuwste technieken zodat de autobekleding of het dashboard er weer als nieuw uitziet. Het resultaat: volledig herstelde interieurs.