Interieurreiniging

Een auto is altijd een visitekaartje, de manier van hoe u aankomt bij uw klanten of collega’s of vrienden is altijd een halve seconden indruk! Om aan te komen in een schone en nette auto zorgt zowel voor privé als op zakelijk gebied een goed indruk. Daarnaast is een auto een flinke investering, dus het is de moeite waar om regelmatig onderhoud te plegen. Een goed verzorgde auto ziet er niet alleen netjes uit, hij gaat uiteraard ook nog eens langer mee! Hiermee houdt u de waarde van uw auto hoog.

Vlek verwijdering

Bekleding van uw auto vuil, beschadigd of kapot? Gaatje of kras in uw dashboard of deurpaneel? U zou het graag in orde willen maken maar u ziet op tegen de hoge kosten die dit met zich mee brengt? Dan bent u bij ‘Autopoets Planeet’ aan het juiste adres! Wij herstellen, reinigen of geven nieuwe kleur aan uw autobekleding bij u op locatie of bij . Vlekken, onzichtbare bacteriën en vervuiling worden allemaal verwijderd door intensief te spoelen en te schrobben. Hierdoor verdwijnt de vlek uit uw bekleding en blijven er geen onzichtbare bacteriën en vervuiling achter. Of het het nou leer, vinyl, textiel of kunststof is. U bent uw auto niet kwijt, wij demonteren uw stoelen niet. U kunt na onze behandeling uw kostbare eigendommen meteen weer in gebruik nemen. Meteen droog en geen vieze luchtjes. Het resultaat is echt verbluffend!

Leerbehandeling

Net als de rest van het interieur heeft ook een lederen bekleding aandacht nodig. Helaas wordt dit nog vaak vergeten. Wanneer hier geen aandacht aan wordt besteed zal het leer naar verloop van tijd gaan verkleuren en gaan er kleine scheurtjes in het leer ontstaan. Deze scheurtjes steeds groter gaan worden. Daarom is het belangrijk dat het leer eens in de zoveel tijd wordt gereinigd en gevoed. Hierdoor zal het leer zijn oorspronkelijke kleur weer terug krijgen en het leer weer zacht en soepel aan gaan voelen. Het leer zal worden gereinigd en daarna worden behandeld met een leercrème

Dashboard protector

Als het dashboard niet regelmatig wordt schoongemaakt, komt er stof en vuil op te liggen. Dit kan ook problemen geven als je bijvoorbeeld navigatieapparatuur op het dashboard wilt plaatsen en daarnaast ziet het niet schoon en onderhouden uit. Wij bieden oplossingen om het dashboard weer schoon en stofvrij te krijgen. Bij ‘Autopoets Planeet’, doen we een speciale protector op de dashboard. Dit behoudt allereerst de glans van uw dashboard en daarnaast is stof of andere vervuiling makkelijk te verwijderen. Dit kun u doen door middel van een schone doek met water, daarmee veeg je er alles af. 

Ozonbehandeling

Wanneer het interieur van uw auto of voertuig een onaangename geur heeft van bijvoorbeeld sigaretten, sigaren, huisdieren, schimmel na lekkage in de auto, morsen van levensmiddelen in de auto(zoals melk), overgeven in de auto, een benzinelucht(bijvoorbeeld bij het morsen van een jerrycan) of een stinkende airco. U wilt dit natuurlijk verwijderd hebben! Bij de ozonbehandeling wordt er, tijdens dat uw motor loopt en de airconditioning aanstaat, een ozon generator in uw auto geplaatst. Tijdens de ozon reiniging produceert de generator gedurende een bepaalde tijd continu ozon, die zich door de gehele auto verspreidt, en bovendien desinfecterend werkt. De auto ruikt na deze behandeling fris en neutraal en de grootste hoeveelheid bacteriën zijn vernietigd. Zelfs hondengeurtjes en rookluchtjes zijn dan verleden tijd. Wij adviseren om een ozonbehandeling te laten uitvoeren in combinatie met een interieur-pakket. De slechte geur zal anders terugkomen.